Motorisering er fremtiden lige nu

Det bliver mere og mere populært at få motoriserede og automatiserede produkter og det gælder også for gardiner. For rigtig mange af vores gardintyper er det muligt at få dem leveret med motor som du enten kan styre via en fjernbetjening eller simpelthen din telefon. Du kan dermed sidde i sofaen eller ved spisebordet og betjene dine gardiner. Eller du kan rulle dine gardiner ned fra dit arbejde inden du kommer hjem til en overophedet stue, hvis solen står lige på. Du kan endda indstille dem til at lukke eller åbne på helt bestemte tidspunkter på døgnet, så eksempelvis rullegardinet automatisk ruller ned kl. 22.00 i soveværelset så det er klar til sengetid.
Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder med motoriseret solafskærmning.

Book gardinbussen – det er
helt gratis og uforpligtende

Vores dygtige groovi gardinspecialister rådgiver dig om, hvilken type gardin eller solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker. Og du kan i ro og mag derhjemme vælge mellem de mange flotte og spændende designs vi kan tilbyde.
Når I har fundet den løsning, der passer dig bedst, får du et tilbud på præcis dette - og det er så helt op til dig om du ønsker at bestille dine nye gardiner hos os.
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden. Læs mere her
Ok