Groovi plissé-kollektion

Vores udvalg af designs på plissé er inddelt i enkelt plissé og dobbelt plissé. Langt de fleste plissé-løsninger kan leveres både som enkelt og dobbelt plissé, og samlet er der mere end 500 forskellige designs at vælge imellem. Vi er derfor helt sikre på, at vi også kan finde et design, der vil passe til din smag.
Enkelt plissé adskiller sig ved, at stoffet kun har en enkelt foldning. Dobbelt plissé adskiller sig ved, at stoffet har to foldninger.


Lille udsnit af enkelt plissé designs
Lille udsnit af dobbelt plissé designs


Book gardinbussen – det er
helt gratis og uforpligtende

Vores dygtige groovi gardinspecialister rådgiver dig om, hvilken type gardin eller solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker. Og du kan i ro og mag derhjemme vælge mellem de mange flotte og spændende designs vi kan tilbyde.
Når I har fundet den løsning, der passer dig bedst, får du et tilbud på præcis dette - og det er så helt op til dig om du ønsker at bestille dine nye gardiner hos os.
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden. Læs mere her
Ok