Handelsbetingelser

Oplysninger om Groovi.dk

 • Groovi

 • Servicevej 6

 • DK-4220 Korsør

 • Danmark

 • Telefon: +45 55 56 12 12

 • E-mail: juvita@juvita.dk

Ejet Af:

 • Juvita.dk Aps

 • CVR-nr.: 37337994

 • Bank: Danske Bank

 • Reg.: 3511

 • Kontonr.: 0011799922

På Groovi.dk kan du udelukkende købe vægbeklædning og tilbehør til dette i webshoppen og alt sammen standardvarer. Hvad gardiner og solafskærmning angår kan disse udelukkende købes via en personlig opmåling, hvor en af vores samarbejdspartneres konsulenter kommer ud og måler op til gardiner og solafskærmning på specialmål. Gardiner og solafskærmning er således ikke omfattet af nedenstående betingelser. Nedenstående betingelser gælder udelukkende for de varer, der kan bestilles via webshoppen på groovi.dk.

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående handelsbetingelser gældende for Groovi.dk.

Bestilling

Alle priser vises i DKK, og er inklusiv moms. Prisen for fragt vises, når du går til kassen.

Når du bestiller produkter på www.Groovi.dk, skal du være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager en ordrebekræftelse fra Groovi.dk.

Ordrebekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mail adresse. Du skal være fyldt 18 år for at handle på Groovi.dk – er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Betaling

De ordrer vi har modtaget før kl. 13 på alm. hverdage, sendes samme dag. Dog tages der forbehold for, at udsolgte varer eller bestillingsvarer ikke sendes samme dag. Dette vil dog så fremgå af den ordrebekræftelse du modtager fra os.

Betalingen for almindelige lagervarer sker først ved afsendelse af varen fra Groovi.dk, og der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Betaling for bestillingsvarer, så som fototapeter, sker i forbindelse med fremsendelse af ordrebekræftelse, og beløbet vil aldrig kunne være større end det beløb, du har godkendt ved købet.

Du har følgende muligheder for betaling:

Betalingskort (debit- og kreditkort): Vi modtager følgende kort: VISA/Dankort, VISA, Visa-electron, Mastercard, og Maestro.

Sikkerhed

Betales der med betalingskort eller e-dankort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DDK, hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er kun e-Pay/Bambora, der kan læse dem. Hverken Groovi.dk eller andre har mulighed for at læse oplysningerne.

Ved standardvarer, som tapet, miljøvæv eller filt f.eks. trækkes beløbet, når varerne sendes fra Groovi.dk.

Ved kundetilpassede produkter, som Fototapet trækkes beløbet, når produktionen eller designet påbegyndes.

Generelt kan der aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved ordre afgivelsen.

Send aldrig penge til Groovi.dk pr. brev. Vi kan ikke påtage os ansvaret for evt. bortkomne kontanter, checks, frimærker eller andet sendt til Groovi.dk pr. brev.

Behandling af personoplysninger

Når du foretager et køb, registrerer vi dine personoplysninger i vores system.

Vi passer naturligvis på dine oplysninger, og behandler dem i overensstemmelse med reglerne i Persondataforordningen/Databeskyttelsesloven. Hvis du vil vide mere, om vores behandling af dine personoplysninger, så kan du læse herom i vores persondatapolitik her på hjemmesiden.

Groovi.dk vil ikke sælge sine kunders navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Vi bruger en logstatistik på Groovi.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Groovi.dk.

Levering

Den normale leveringstid for standardprodukter er ca. 1-3 arbejdsdage. Har vi ikke varen på lager, vil du blive oplyst herom pr. e-mail, og samtidig få oplyst, hvornår du kan forvente levering.

For specialfremstillede varer, så som fotatapet, vil leveringstiden være ca. 14 dage.

Har du spørgsmål til leveringstiden kan Groovi.dk kontaktes telefonisk på 55 56 12 12 eller på mail, juvita@juvita.dk.

Levering sker med GLS.

 • Ved ordre over kr. 499 eller afhentning hos samarbejdsbutikker:

  • Gratis fragt

 • Ved ordre under kr. 499:

  • Med omdeling: kr. 39

  • Uden omdeling (GLS pakkeshop): kr. 39

Ønskes levering til udlandet, vil der blive opkrævet en ekstra leveringspris, svarende til den øgede forsendelsesudgift for Groovi.dk. Du vil altid blive oplyst denne pris inden vi påbegynder produktionen af det bestilte produkt, og du har selvfølgelig mulighed for at lade handlen gå tilbage, hvis du på baggrund af forsendelsesprisen ikke ønsker, at gennemfører ordren.

Forsinkelser

Indtræffer forsinkelser, er du kun berettiget til at ophæve aftalen, såfremt du samtidig med aftalens indgåelse har præciseret betydningen af, at levering sker på nøjagtig bestemt tid, og at du af Groovi har fået tilkendegivelse om, at dette kan overholdes.

Transportskade

Undersøg straks ved modtagelsen om emballagen har synlige skader. Hvis varen er transportskadet, kvittér da IKKE for modtagelsen. Fragtmanden skal tage pakken med retur, og du bedes herefter kontakte os omkring dette. Hvis du først opdager skaden på varen efter kvittering, skal du straks henvende dig til os med dokumentation for skaden. Herunder skaden på både produktet og emballagen. Sørg altid for at gemme emballagen, varen og varens etiket til sagen er afgjort. Vi vil som udgangspunkt altid bede om, at du sender os et billede af den ødelagte emballage, varen og etikketten.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit køb. Ved bestilling af standardvarer gælder forbrugeraftalelovens §18 hvilket giver dig 14 dages fuld returret. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager varen.

Ved specialfremstillede varer, så som fototapeter, er der lovmæssigt kun fortrydelsesret indtil produktionen påbegyndes.

Fortrydelsesblanketten

Forbrugeraftaleloven §18, Stk. 4.

Såfremt aftalen vedrører fjernsalg af en ikke finansiel tjenesteydelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen begynder, når forbrugeren forinden har givet sit samtykke til, at den erhvervsdrivende kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesfristens udløb. Denne begrænsning i fortrydelsesretten gælder dog ikke, hvis den pågældende aftale vedrører løbende levering og er indgået under eller i forbindelse med den erhvervsdrivendes telefoniske henvendelse til forbrugeren uden dennes forudgående anmodning.

Fortrydelsesretten kan ikke benyttes, hvis det udelukkende sker for at skade Groovi.dk.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Dog har du valgt en speciel hastelevering, har du kun krav på at få beløbet for standardleveringen tilbage plus naturligvis selve varen.

Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Husk altid at få en kvittering fra postvæsenet eller fra det pakkefirma, du benytter, så du har bevis for, at du har sendt varen retur.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

For at sikre en hurtig ekspedition, bedes du følge nedenstående:

Returnering

 • Returvarer skal vedlægges kopi af originalfaktura samt oplysninger om, hvorvidt du ønsker varen byttet, eller om du ønsker pengene retur. I tilfælde af, at du ønsker pengene retur, skal vi også bruge registrerings- og kontonummer (IKKE kortnummer) på den konto, som pengene skal overføres til.

 • Returvarer håndteres i den rækkefølge, vi modtager dem. Har du ikke hørt fra os inden 5 arbejdsdage efter indsendelse af returvaren, bedes du venligst kontakte os.

 • Ved returnering af varer, betaler du selv for forsendelsen.

 • Returvarer skal pakkes forsvarlig ind. Beskadigede returvarer, der modtages af Groovi, byttes eller refunderes ikke, hvis skaden er sket på grund af fejlagtig eller mangelfuld indpakning ved returneringen.

 • Husk at produktet generelt skal fremstå som nye ved returnering, således at Groovi kan sælge dem til anden side.

Bemærk: Returvarer sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Levering af forkerte varer

Modtager du en vare, du ikke har bestilt eller en forkert vare, skal du kontakte Groovi.dk skriftligt og gøre os opmærksomme på fejlen. Du kan sende en e-mail til juvita@juvita.dk. Du skal give os en rimelig frist til at rette op på fejlen, og bede os sende den rigtige vare.

Du må som udgangspunkt ikke beholde en forkert leveret vare – den skal sendes retur til Groovi.dk. Når vi har modtaget en mail fra dig, bestiller vi hjemtransporten.

Reklamation

Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen, hvilket er inden 2 måneder efter, at du har konstateret fejlen eller manglen. Du kan som forbruger kræve omlevering af varen, såfremt reklamationen er berettiget, og omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for Groovi, eller på anden måde er umulig.

Husk altid at gemme produktets etiket, da de skal bruges ved en reklamation.

Ophavsret

Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og tilhører Groovi.dk eller virksomhedens tilknyttede fotografer, designere og kunstnere. Hele eller dele af billeder på hjemmesiden må ikke bruges uden Groovi.dk’s tilladelse.

Billeder leveret af Groovi.dk må ikke reproduceres, og må ikke bruges i reklamesammenhæng uden Groovi.dk’s tilladelse.

Cookies

På Groovi.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig, samt sikre at samhandel kan foregå. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Du kan læse mere herom under vores cookies politik her.

Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden. Læs mere her
Ok