Klassiske gardiner på specialmål

Stofgardiner fra groovi fås i så mange forskellige designs, at det næsten kan være svært at vælge. Men uanset om du er til en klassisk og nedtonet stil, en moderne og farverig stil eller måske ligefrem en spraglet retro-stil, så har vi et design, der passer din smag.
De klassiske gardiner fås med forskellige topsyninger, og du kan ligeledes vælge mellem flere slags foer, afhængigt af om du ønsker mørklægning eller måske en isolerende effekt. Endelig kan du tilføje fine stropper i matchende eller farvekoordineret design. Alle gardiner leveres med indsyede blylodder som standard – uden tillægspris.

Få puder i matchende eller farvekoordineret stof

Når du køber gardiner hos groovi har du altid mulighed for at få puder med, der enten er i helt samme stof som gardinerne eller i et andet farvekoordineret eller kontrastgivende design.
Puderne fås i de tre størrelser:
  • 40 x 40 cm
  • 50 x 30 cm
  • 60 x 60 cm
Prisen er den samme uanset hvilken størrelse puder, du vælger, og afhænger kun af kollektion og stofvalg.

Book gardinbussen – det er
helt gratis og uforpligtende

Vores dygtige groovi gardinspecialister rådgiver dig om, hvilken type gardin eller solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker. Og du kan i ro og mag derhjemme vælge mellem de mange flotte og spændende designs vi kan tilbyde.
Når I har fundet den løsning, der passer dig bedst, får du et tilbud på præcis dette - og det er så helt op til dig om du ønsker at bestille dine nye gardiner hos os.
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden. Læs mere her
Ok