Rullegardiner til ethvert humør

Rullegardiner er ikke bare rullegardiner. Når du vælger et rullegardin fra groovi har du mulighed for at tilføje mange fine detaljer, som gør dit rullegardin til helt dit eget. Udover den smarte EVO-kassette, som du kan læse mere om nedenfor, så kan du afhængigt af kollektion og betjeningstype tilføje mange forskellige kæder, kantebånd, tunger og kvaster.
Hvis du ikke ønsker at skjule topstykket med en kassette, kan du i stedet vælge vores Kappa-beslag, der giver det klassiske rullegardin et mere moderne udtryk.

EVO-kassetten pakker dit
rullegardin smukt ind

Som en af de få på markedet tilbyder vi en EVO-kassette, der skjuler topstykket af rullegardinet og skaber et eksklusivt udtryk. Kassetten kan fås med matchende eller farvekoordineret stof, eller ubetrukket i tre forskellige farver:
  • hvid
  • sølv
  • sort/antracit
Bundlisten fås med samme design eller farvevalg som kassetten, og giver rullegardinet en smuk afslutning.

Vælg det materiale, der passer
til dine behov

Rullegardiner fra groovi kan fås i flere forskellige materialer, der har forskellige egenskaber:
  • Transparent stof, der lader det meste lys komme igennem.
  • Standardstof, der filtrerer lyset. Kan være mere eller mindre gennemsigtigt.
  • Mørklægning, der helt forhindrer lys i at trænge igennem stoffet.
  • Vandafvisende, der samtidig er mørklægning og brandhæmmende.

Prismatch – din garanti for bedste pris

Hos groovi tilbyder vi prismatch. Det vil ganske enkelt sige at finder du en tilsvarende vare et andet sted, så matcher vi prisen. Dermed er du sikker på at få netop dét gardin, du ønsker dig, til den bedst mulige pris.
Vores sortiment dækker over stort set alle typer gardiner og solafskærmning på specialmål og vi har mere end 2.000 forskellige designs at vælge imellem. Og finder du en tilsvarende løsning, til en lavere pris, så får du den til samme pris hos groovi.

Book gardinbussen – det er
helt gratis og uforpligtende

Vores dygtige groovi gardinspecialister rådgiver dig om, hvilken type gardin eller solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker. Og du kan i ro og mag derhjemme vælge mellem de mange flotte og spændende designs vi kan tilbyde.
Når I har fundet den løsning, der passer dig bedst, får du et tilbud på præcis dette - og det er så helt op til dig om du ønsker at bestille dine nye gardiner hos os.

Børnesikring

Hos groovi tager vi naturligvis sikkerheden alvorligt, og derfor er alle produkter enten børnesikre som standard eller påsat advarselsskilte med anvisninger til forældre og pårørende.
Og i vores store sortiment vil der altid være mange muligheder for at vælge børnesikre løsninger.
Du kan således altid finde solafskærmning uden snore- og kædetræk, f.eks. plissé eller lamelgardiner med stangbetjening eller motoriserede løsninger.
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden. Læs mere her
Ok