Plissé er blevet danskernes
foretrukne gardin

Det er ikke uden grund, at størstedelen af de gardinløsninger, der sælges i Danmark, er plissé. Et plissé-gardin ser først og fremmest meget elegant ud. Men derudover er der mange fordele ved plissé. Det kan tilpasses stort set alle vinduestyper, -placeringer og -former.
Et rundt eller trekantet vinduet er derfor ikke et problem, når du vælger plissé. Et skråt eller ligefrem vandret vindue er der også plissé-løsninger til. Så dér hvor andre gardintyper må melde pas, vil du næsten altid kunne finde et plissé-gardin, der dækker dit behov.

Børnesikker betjening

Mange plissé-løsninger betjenes med greb som af natur er børnesikre, og de snorebetjente løsninger leveres altid med en sikkerhedssnorkvast, der åbner sig, hvis snorene trækkes mere end 60 mm fra hinanden og udsættes for en belastning på mere end 6 kg. Samtidig monteres en snorstrammer for ekstra sikkerhed.
Ved de kædebetjente løsninger skal monteres en kædeholder så kæden holdes udspændt.
Endelig er de motoriserede løsninger idéelle til børnesikring, samtidig med at det i sig selv er en lækker detalje at kunne styre sine gardiner ovre fra sofaen.

Motorisering er det nye sort

Flere og flere vælger at få motor i sine plissé-gardiner. Udover at kunne betjene sine gardiner fra sofaen eller køkkenbordet, som er cool nok i sig selv, så kan du også få en løsning, hvor du kan styre gardinerne via din smartphone.
Så kan du rulle gardinerne ned selvom du ikke er hjemme, men vil sikre dig, at stuen ikke er overophedet inden du kommer hjem, hvis solen står lige på. Du kan endda indstille gardinerne til selv at rulle ned eller op på bestemte klokkeslæt. Hvor blæret er det lige?

Prismatch – din garanti for bedste pris

Hos groovi tilbyder vi prismatch. Det vil ganske enkelt sige at finder du en tilsvarende vare et andet sted, så matcher vi prisen. Dermed er du sikker på at få netop dét gardin, du ønsker dig, til den bedst mulige pris.
Vores sortiment dækker over stort set alle typer gardiner og solafskærmning på specialmål og vi har mere end 2.000 forskellige designs at vælge imellem. Og finder du en tilsvarende løsning, til en lavere pris, så får du den til samme pris hos groovi.


Glad kunde: Bente

Elegante og praktiske plissé-gardiner.
"Jeg er meget tilfreds med plissegardinerne."

Book gardinbussen – det er
helt gratis og uforpligtende

Vores dygtige groovi gardinspecialister rådgiver dig om, hvilken type gardin eller solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker. Og du kan i ro og mag derhjemme vælge mellem de mange flotte og spændende designs vi kan tilbyde.
Når I har fundet den løsning, der passer dig bedst, får du et tilbud på præcis dette - og det er så helt op til dig om du ønsker at bestille dine nye gardiner hos os.
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden. Læs mere her
Ok