Persienner til enhver smag

Vi tilbyder tre forskellige typer persienner hos groovi; træpersienner, imiteret træpersienner og aluminiumspersienner.
Du har rigtig mange forskellige farver at vælge imellem og afhængigt af persiennetypen kan du vælge mellem lamelbredder på 25, 35 og 50 mm. Topstykke, evt. dækkappe, bundliste, stigesnor og betjeningssnor leveres farvekoordineret som standard.

Skab din personlige stil med smukke stigebånd

Når du vælger træpersienner og imiteret træpersienner fra groovi har du en række smukke stigebånd at vælge imellem, og i forskellige bredder afhængigt af lamelbredden. De leveres som standard med farvekoordineret stigesnor, men vælger du at tilføje stigebånd kan du skabe din helt egen stil.
Bundlisten fås med samme design eller farvevalg som kassetten, og giver rullegardinet en smuk afslutning.

Aluminiumspersienner

Vi har naturligvis også aluminiumspersienner hos groovi og de fås i en lang række smukke farver. Når du bestiller aluminiumspersienner på specialmål fra groovi bliver de altid leveret med farvekoordineret topstykke, bundliste, stigesnor og betjeningssnor som standard.
Og du kan selv vælge om du ønsker højre- eller venstre betjening.

Børnesikring

Hos groovi tager vi naturligvis sikkerheden alvorligt, og derfor er alle produkter enten børnesikre som standard eller påsat advarselsskilte med anvisninger til forældre og pårørende.
Og i vores store sortiment vil der altid være mange muligheder for at vælge børnesikre løsninger.
Du kan således altid finde solafskærmning uden snore- og kædetræk, f.eks. plissé eller lamelgardiner med stangbetjening eller motoriserede løsninger.

Book gardinbussen – det er
helt gratis og uforpligtende

Vores dygtige groovi gardinspecialister rådgiver dig om, hvilken type gardin eller solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker. Og du kan i ro og mag derhjemme vælge mellem de mange flotte og spændende designs vi kan tilbyde.
Når I har fundet den løsning, der passer dig bedst, får du et tilbud på præcis dette - og det er så helt op til dig om du ønsker at bestille dine nye gardiner hos os.
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden. Læs mere her
Ok