Lamelgardiner har mange fordele

Lamelgardiner er blevet et meget populært valg i mange familier, og lamelgardiner har også mange fordele. Når du vælger lamelgardiner fra groovi har du desuden mulighed for at få bundlodderne indsyet uden tillæg.
Derudover er lamelgardiner velegnet til vinduer til kip eller hvor man ønsker differentierede længder i samme løsning.

Børnesikker betjening

Til lamelgardiner fra groovi har du mulighed for at vælge betjening med stang (standard) eller med kæde.
Stangbetjening er af natur børnesikker (Safe by Design) og vælger du kæde, leveres løsningen med sikkerhedsklips til montering på vinduet, så du dermed opnår en børnesikker løsning.
Kæden fås både i plast og metal.

Book gardinbussen – det er
helt gratis og uforpligtende

Vores dygtige groovi gardinspecialister rådgiver dig om, hvilken type gardin eller solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker. Og du kan i ro og mag derhjemme vælge mellem de mange flotte og spændende designs vi kan tilbyde.
Når I har fundet den løsning, der passer dig bedst, får du et tilbud på præcis dette - og det er så helt op til dig om du ønsker at bestille dine nye gardiner hos os.

Prismatch – din garanti for bedste pris

Hos groovi tilbyder vi prismatch. Det vil ganske enkelt sige at finder du en tilsvarende vare et andet sted, så matcher vi prisen. Dermed er du sikker på at få netop dét gardin, du ønsker dig, til den bedst mulige pris.
Vores sortiment dækker over stort set alle typer gardiner og solafskærmning på specialmål og vi har mere end 2.000 forskellige designs at vælge imellem. Og finder du en tilsvarende løsning, til en lavere pris, så får du den til samme pris hos groovi.
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden. Læs mere her
Ok