Duplex rullegardiner er en praktisk
og samtidigt elegant løsning

Med duplex rullegardiner fra groovi har du mulighed for at indstille gardinet til enten delvis eller fuld solafskærmning. På denne måde kan du tilpasse det til situationen og det humør du er i. Og så ser det bare virkelig elegant ud.
Du kan få duplex rullegardiner i mange flotte farver. Du betjener gardinet med kæde, som fås både i plast (standard) og metal – og den leveres naturligvis med kædestrammer for børnesikker betjening.

Fuldend dit duplex rullegardin
med en EVO-kassette

Duplex rullegardiner ser endnu bedre ud med en EVO-kassette, der smukt indkapsler topstykket. Du kan få kassetten i hvid aluminium (standard) eller med farvekoordineret stof og hvide endestykker.
Bundlisten leveres med samme farvevalg som kassetten, så det skaber en fuldendt helhed.

Book gardinbussen – det er
helt gratis og uforpligtende

Vores dygtige groovi gardinspecialister rådgiver dig om, hvilken type gardin eller solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker. Og du kan i ro og mag derhjemme vælge mellem de mange flotte og spændende designs vi kan tilbyde.
Når I har fundet den løsning, der passer dig bedst, får du et tilbud på præcis dette - og det er så helt op til dig om du ønsker at bestille dine nye gardiner hos os.

Glad kunde: Pia

Smukke duplex rullegardiner med EVO-kassette.
"De er super flotte. Kan ikke forstå de har kunne undværes."Børnesikring

Hos groovi tager vi naturligvis sikkerheden alvorligt, og derfor er alle produkter enten børnesikre som standard eller påsat advarselsskilte med anvisninger til forældre og pårørende.
Og i vores store sortiment vil der altid være mange muligheder for at vælge børnesikre løsninger.
Du kan således altid finde solafskærmning uden snore- og kædetræk, f.eks. plissé eller lamelgardiner med stangbetjening eller motoriserede løsninger.Prismatch – din garanti for bedste pris

Hos groovi tilbyder vi prismatch. Det vil ganske enkelt sige at finder du en tilsvarende vare et andet sted, så matcher vi prisen. Dermed er du sikker på at få netop dét gardin, du ønsker dig, til den bedst mulige pris.
Vores sortiment dækker over stort set alle typer gardiner og solafskærmning på specialmål og vi har mere end 2.000 forskellige designs at vælge imellem. Og finder du en tilsvarende løsning, til en lavere pris, så får du den til samme pris hos groovi.
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden. Læs mere her
Ok