Vi går op i dine børns sikkerhed

Alle løsninger fra groovi er enten børnesikre som standard (Safe by Design) eller påsat advarselsskilte med anvisninger til forældre og pårørende. Det er primært kæde- og snorbetjente løsninger, der kan udgøre en risiko for børn, og vælger du en sådan løsning leveres de altid med sikkerhedsforanstaltninger såsom kædestrammere/-holdere, sikkerhedsklips/-snorkvaster og lignende. Disse SKAL monteres for at gardinløsningen kan betragtes som børnesikre.
Derudover har vi rigtig mange typer solafskærmning, der kan laves uden snor eller kæder, såsom plisséløsninger med betjeningsgreb eller motoriserede rulle-, folde- og plisségardiner.

Book gardinbussen – det er
helt gratis og uforpligtende

Vores dygtige groovi gardinspecialister rådgiver dig om, hvilken type gardin eller solafskærmning, der passer til dine behov og ønsker. Og du kan i ro og mag derhjemme vælge mellem de mange flotte og spændende designs vi kan tilbyde.
Når I har fundet den løsning, der passer dig bedst, får du et tilbud på præcis dette - og det er så helt op til dig om du ønsker at bestille dine nye gardiner hos os.
Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden. Læs mere her
Ok