Om Groovi


Groovi er en dansk virksomhed, som ønsker at sikre, at alle i Danmark har adgang til vores skønne gardin- og tapetunivers, bestående af lækre designs – nøje udvalgt til det nordiske marked.

Det skal være nemt at købe gardiner på specialmål. Derfor tilbyder vi også en gratis og uforpligtende opmåling, hvor du får besøg af en konsulent, der både kan rådgive dig om gardintyper og designs. Så er du sikker på at få netop det eller de gardiner, der passer til dit hjem og dine behov. Vi tilbyder Danmarks største udvalg i gardiner og solafskærmning, herunder rullegardiner, foldegardiner, plissé, lamelgardiner, persienner, almindelige gardiner og duplex. Og så kan du endda få matchende puder med også.

Hvad angår tapeter, så er det i dag blevet meget nemmere at tapetsere end tidligere. I modsætning til i ”gamle dage”, hvor du skulle smøre klæber på tapetet, lade det trække osv. så smører du i dag blot klæberen på væggen – det gør det hele meget nemmere. Og hvis du har brug for hjælp til opsætning, så står vores store forhandlernet klar med assistance.

Vi tilbyder designtapeter, stiltapeter, modetapeter, borte, stentapeter, trætapeter, fototapeter – med andre ord alt inden for tapet. Og vi har naturligvis også vægbeklædning, såsom: filt, miljøvæv, glasvæv, savsmuldstapet.

Hos Groovi går vi op i design, og vi har en målsætning om, at du kan finde noget til enhver smag, stil og stemning – både til dit private hjem og virksomheder. Du kan shoppe vores tapetdesigns direkte på denne hjemmeside, men du kan også finde vores designs hos vores mange samarbejdspartnere. Vi har ligeledes gjort det muligt at handle online, og så hente tapetet i hos din farvehandler, som vi arbejder tæt sammen med.

Dette websted bruger cookies og andre sporingsteknologier. Du giver dit samtykke til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden. Læs mere her
Ok